Καλώς ήρθατε στο επίσημο forum του Chatters.Gr
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικές ανακοινώσεις για το forum αλλά και για τα κανάλια μας καθώς και επιπλέον βοήθεια χρηστών.
Επισκεφθείτε το Fun Section του forum για στιγμές γέλιου.

Η ομάδα του Chatters.Gr σας εύχεται καλή περιήγηση.

Ποιοι είμαστε

Ανακοινώσεις, όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτύου
Άβαταρ μέλους
Paranoid
Διαχειριστής ιστοσελίδας
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Αύγ 30, 2017 9:39 pm
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

Ποιοι είμαστε

Δημοσίευσηαπό Paranoid » Τετ Σεπ 13, 2017 10:27 pm

Το δίκτυο δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία μιας παρέας ατόμων που κοινός τους στόχος είναι ο πειραματισμός και η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών πάνω σε τεχνολογίες δικτύων. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτελεί για εμάς να σας προσφέρουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας. Για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του δικτύου μας μονόδρομο αποτελεί και η δική σας συνδρομή σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει για κάθετι σας απασχολεί ή σας ενοχλεί. Γι΄αυτό λοιπόν σας συνιστούμε να λάβετε σοβαρά υπ’ όψην σας τους κανόνες, τους περιορισμούς και τις συστάσεις του δικτύου. Τέλος, αν έχετε απορίες σε ό,τι αφορά το δίκτυο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο επίσημο κανάλι για υποστήριξη του δικτύου (#help).

Τι σας προσφέρει το δίκτυο μας:

Σκοπός του δικτύου μας είναι να σας προσφέρουμε γρήγορο και άμεσο chat στα διάφορα θεματικά rooms χωρίς καμία εγγραφή. Βρείτε μέσω των κατηγοριών μας το room που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Συζητείστε, Κάνετε φίλους, Ρωτήστε αυτό που σας απασχολεί και πάρτε άμεση απάντηση ή Δημιουργείστε το δικό σας θεματικό Chat Room.

Υπηρεσία chat room για websites:

Aν είστε Web Administrator και θέλετε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας το δικό σας chat service, για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, καθώς και για τον τρόπο διαφήμισης της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.